You are here

Natisni Povpraševanje

Potopni stebrički

Program: 
J275 HA avtomatski

Hidravlični avtomatski potopni stebriček je primeren za zelo frekventne prehode. Lahko ga upravljajo za to pooblaščene osebe (daljinec, kartica …) ali pa se nastavi čas delovanja in stebriček deluje avtomatsko. Delovanje stebrička je hitro in tiho, enostavno vzdrževanje.

J275 SA polavtomatski

Potopni stebriček ne potrebuje električnega toka za delovanje in je posebej primeren za stara mestna jedra in območja, kjer je otežena napeljava kablov. Stebriček se dvigne z uporabo ključa, spustimo pa ga, če z nogo pritisnemo na njegov zgornji del. Zagotovljena blokada v spuščenem položaju. Zelo enostavno vzdrževanje.

J275 F fiksen

Stebriček je primeren za montažo na mestih, kjer ni prehoda za avtomobile, za omejitev pešpoti, poleg tega se ga lahko namešča tudi v kombinaciji z avtomatskimi in polavtomatskimi stebrički, saj je izgled enak.

J355HA M30-P1

Hidravlični avtomatski potopni stebriček je posebej certificiran in namenjen zaščiti določenih prostorov in objektov kot so letališča, veleposlaništva, banke, pristanišča itd.. Stebriček je certificiran v skladu z ameriško normo „ASTM F 2656-07 – Standard Test Method for Vehicle Crash Testing of Perimeter Barriers“ in je bil po opravljenem testu uvrščen v najvišjo kategorijo. Stebriček je na razpolago tudi v modelu EFO (Emergency Fast Operation), ki zagotavlja izredno hitro dviganje (1,5 sekunde) in s tem še poveča stopnjo varnosti.
Namenjen je visoko frekventnim prehodom in zagotavlja blokado v odprtem položaju tudi ob pomanjkanju električnega toka.

J200 HA avtomatski

Hidravlični avtomatski potopni stebriček je primeren za manj frekventne prehode. Lahko ga upravljajo za to pooblaščene osebe (daljinec, kartica …) ali pa se nastavi čas delovanja in stebriček deluje avtomatsko. Delovanje stebrička je hitro in tiho, zaznamuje ga vitka in elegantna linija, enostavno vzdrževanje.

Galerija: