You are here

Natisni Povpraševanje

Avtomatska vrata

Avtomatska drsna vrata, teleskopska drsna vrata, krožna in polkrožna drsna vrata, drsna vrata z varnostnim izhodom, avtomatika za krilna vrata.

Od leta 1980 se ukvarjamo z montažo in servisiranjem avtomatskih vrat – drsnih, drsnih teleskopskih, krožnih in polkrožnih, drsnih z varnostnim izhodom ter krilnih. Od leta 2008 je naše podjetje generalni zastopnik italijanskega podjetja FAAC za Slovenijo. Avtomatska vrata nudijo obilo udobja, izognili se boste gneči ter olajšali obratovanje objekta ter mu dodali raprezentativno podobo. Vrata so vedno prilagojena naročnikovim arhitektonskim željam in zahtevam, zahvaljujoč veliki izbiri sistemov, materialov, barv in obdelav. Brez ovir za invalide, predvsem primerna za restavracije, hotele, trgovske centre, administrativne zgradbe, trgovine in pošte ter tudi manjše objekte, kjer se pojavlja visok pretok oseb. Avtomatika in vsi profili so izdelani iz najkakovostnejših materialov, po najsodobnejših metodah ter tako zagotavljajo popolno skladnost z okoljem.
Spremenljiva hitrost kril, avtomatično zaklepanje, vgrajeni varnostni sklopi, varnostna ključavnica ter ročno odpiranje so le del obsežne palete funkcij avtomatskih vrat.