You are here

Natisni Povpraševanje

Avtomatske zapornice

Program: 
615bpr

Hidravlična zapornica z blokado v odpiranju in zapiranju je primerna za prehode širine do 5 metrov. Primerna je za srednje frekventne prehode ter kontrolo srednjih ter manjših parkirišč. V primeru izpada električnega toka ima zapornica sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njo ročno upravljamo. Že serijsko s končnim stikalom. Možnost montaže pravokotnega in okroglega droga, zavese (pravokoten drog), naslona – vilic ter nogice.

620 standard

Hidravlična zapornica z blokado v odpiranju in zapiranju je primerna za prehode širine do 5 metrov. Primerna je za frekventne prehode ter kontrolo večjih parkirišč. V primeru izpada električnega toka ima zapornica sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njo ročno upravljamo. Patentirano elektronsko upočasnjevanje. Z vključenim dvokanalnim detektorjem. Možnost montaže pravokotnega in okroglega droga, zavese (pravokoten drog), naslona – vilic ter nogice.

620 hitra

Hidravlična zapornica z blokado v odpiranju in zapiranju je primerna za prehode širine do 4 metre. Primerna je za zelo frekventne prehode ter kontrolo večjih parkirišč. V primeru izpada električnega toka ima zapornica sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njo ročno upravljamo. Patentirano elektronsko upočasnjevanje. Z vključenim dvokanalnim detektorjem. Možnost montaže pravokotnega in okroglega droga in naslona – vilic.

620 sr

Hidravlična zapornica z blokado v odpiranju in zapiranju je primerna za prehode širine do 3 metre. Primerna je za zelo frekventne prehode ter kontrolo večjih parkirišč. V primeru izpada električnega toka ima zapornica sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njo ročno upravljamo. Nastavljivo hidravlično upočasnjevanje. Z vključenim dvokanalnim detektorjem. Možnost montaže pravokotnega in okroglega droga in naslona – vilic.

640

Hidravlična zapornica z blokado v odpiranju in zapiranju je primerna za prehode širine do 7 metrov. Primerna je za zelo frekventne prehode ter kontrolo večjih industrijskih parkirišč. V primeru izpada električnega toka ima zapornica sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njo ročno upravljamo. Patentirano elektronsko upočasnjevanje. Z vključenim dvokanalnim detektorjem. Možnost montaže pravokotnega droga, naslona – vilic ter nogice.

Galerija: