You are here

Natisni Povpraševanje

Motorni pogoni za drsna vrata

Program: 
Milord 5 C

Elektromehanski pogon, ki je primeren za težo vrat do 500 kg (do 400 kg model 424 C 24V). Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem z ročko za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Elektronika se nahaja v motorju, kar omogoča hitrejšo in enostavnejšo montažo. Magnetna končna stikala.
Motor na razpolago tudi v kitu MILORD KIT.
 

 

 

MILORD 8 C

Elektromehanski pogon, ki je primeren za težo vrat do 800 kg (do 800 kg model 824 ENV). Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem z ročko za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Elektronika se nahaja v motorju, kar omogoča hitrejšo in enostavnejšo montažo. Magnetna končna stikala.

Falcon M5 C

Elektromehanski pogon, ki je primeren za težo vrat do 500 kg. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Elektronika se nahaja v motorju, kar omogoča hitrejšo in enostavnejšo montažo. Enostavnejše programiranje preko display-ja. Magnetna končna stikala.
Motor na razpolago tudi v kitu STYLE KIT 500.
 
 
 

 

 

FALCON M8 C

Elektromehanski pogon, ki je primeren za težo vrat do 800 kg. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Elektronika se nahaja v motorju, kar omogoča hitrejšo in enostavnejšo montažo. Enostavnejše programiranje preko display-ja. Magnetna končna stikala.
Motor na razpolago tudi v kitu STYLE KIT 800.