You are here

Natisni Povpraševanje

Motorni pogoni za krilna vrata

Program: 
G-Bat

Elektromehanski pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 3 metre (model G-Bat 300), model G-Bat 400 pa za dolžino krila do 4 metre. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice (nad 2,5 metra potrebna montaža elektroključavnice za blokado krila). V primeru izpada električnega toka ima motor sistem za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Motor na razpolago tudi v verziji 24 V.
Motor na razpolago tudi v kitu G-FLASH KIT.

Sirocco

Elektromehanski pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 2,5 metra. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice (nad 2,5 metra potrebna montaža elektroključavnice za blokado krila). V primeru izpada električnega toka ima motor sistem za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo.
Motor na razpolago tudi v kitu SURF KIT.

Mistral

Elektromehanski pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 3 metre (model Mistral 300), model Mistral 400 pa za dolžino krila do 4 metre. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice (nad 2,5 metra potrebna montaža elektroključavnice za blokado krila). V primeru izpada električnega toka ima motor sistem za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Motor na razpolago tudi v verziji 24 V.
Motor na razpolago tudi v kitu MONSON KIT.

Compass

Elektromehanski pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 2,5 metra s težo krila do 200 kg. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice (nad 2 metra potrebna montaža elektroključavnice za blokado krila). V primeru izpada električnega toka ima motor sistem za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Motor na razpolago v verziji 24 V.
Motor na razpolago tudi v kitu COMPAS KIT.

Trigon 02

Elektromehanski pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 3 metre. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice (nad 2 metra potrebna montaža elektroključavnice za blokado krila). V primeru izpada električnega toka ima motor sistem za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Motor na razpolago tudi v verziji 24 V.

Roler

Vgradni elektromehanski pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 3,5 metra in težo do 500 kg. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice (nad 2 metra potrebna montaža elektroključavnice za blokado krila). V primeru izpada električnega toka ima motor sistem za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Stopnja varnosti IP 67.