You are here

Natisni Povpraševanje

Motorni pogoni za krilna vrata

Program: 
412

Elektromehanski pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 1,8 metra. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo.
Motor na razpolago tudi v kitu ECO KIT.

413

Elektromehanski pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 2,5 metra, model 415 L pa za dolžino krila do 3 metre (do 4 metre z elektroključavnico). Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Motor na razpolago tudi v verziji 24 V. Motor na razpolago tudi v kitu MASTER KIT.

415

Elektromehanski pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 2,5 metra, model 415 L pa za dolžino krila do 3 metre (do 4 metre z elektroključavnico). Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Motor na razpolago tudi v verziji 24 V.
Motor na razpolago tudi v kitu MASTER KIT.

S418

Elektromehanski pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 2,3 metra (do 2,7 metra z elektroključavnico). Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Motor v verziji 24 V.
Motor na razpolago tudi v kitu  HANDY KIT.

402

Hidravlični pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 1,8 metra (402 CBC) in 3 metre (402 SBS). Motor (model CBC) zagotavlja hidravlično blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo.
Motor na razpolago tudi v kitu  LEADER  KIT.

400

Hidravlični pogon primeren za večja in težja industrijska krilna vrata, in za zelo pogosta odpiranja. Motor (model CBC-CBAC) zagotavlja hidravlično blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Zelo tiho delovanje.

391

Elektromehanski pogon s pregibno roko, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 2 metra (do 2,5 metra z elektroključavnico). Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Motor v verziji 24 V.
Motor na razpolago tudi v kitu  ENERGY KIT.

390

Elektromehanski pogon s pregibno roko, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 1,8 metra (do 3 metre z elektroključavnico). Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Motor na razpolago tudi v verziji 24 V.

770

Vgradni elektromehanski pogon, ki je primeren za dolžino posameznega krila do 3,5 metra in težo do 500 kg. Motor zagotavlja mehansko blokado, ko ni v delovanju, zato ni potrebna montaža ključavnice. V primeru izpada električnega toka ima motor sistem in ključ za ročno deblokado, da lahko z njim ročno upravljamo. Možnost dostopa do motorja brez demontaže krila vrat. Stopnja varnosti IP 67. Motor na razpolago tudi v verziji 24 V.
Motor na razpolago tudi v kitu  POWER KIT.

Galerija: