You are here

Natisni Povpraševanje

Avtomatska drsna vrata

Avtomatizacija za drsna avtomatska vrata FAAC tip A100 Compact je izredno elegantna in prilagodljiva, saj se jo zaradi svojih minimalnih dimenzij lahko montira na večino arhitektonskih površin tudi, kjer je zelo malo prostora. Avtomatizacija je primerna za enokrilna drsna vrata s težo krila do 110 kg in za dvokrilna drsna vrata s težo enega krila do 70 kg. Z montažo avtomatskih vrat pripomoremo k varčevanju z energijo, saj preprečijo nepotrebno uhajanje toplote pozimi ter vstop toplega zraka v nostranjost poleti.
 
Avtomatizacija A100 Compact je projektirana tako, da deluje optimalno kadar koli in kjer koli, poleg tega pa nima mej glede uporabe, saj je primerna za nenehno odpiranje. Mikroprocesor kontrolira delovanje vrat, preko komandenga stikala pa lahko poljubno izberemo tip delovanja.
Avtomatizacija je skladna z vsemi svetovnimi normami za varnost in avtomatsko programira moč ter hitrost odpiranja in zapiranja glede na trenje in težo vrat. V primeru stika z oviro se vrata avtomatsko ponovno odprejo in, ko se naslednjič zapirajo se sproži počasnejše delovanje in mehanizem sam preveri, če je ovira še prisotna.
 
 
NOVOST:
Najnovejša tehnologija za delovanje avtomatskih vrat: tehnologija Energy Saving.
 
Senzor Energy Saving zazna gibanje pred avtomatskimi vrati in da avtomatizaciji impulz za odprtje vrat le v primeru, da ima oseba dejansko namen vstopiti v objekt. Vrata se na tak način ne odpirajo neprenehoma, ampak le po potrebi, poleg tega pa se odprejo le toliko, kot je dejansko potrebno za prehod. Takšna tehnologija je primerna predvsem tam, kjer je visok pretok oseb pred vrati, ni pa nujno, da imajo te namen vstopiti v objekt. S tehnologijo Energy Saving še toliko bolj pripomoremo k varčevanju z energijo, saj se vrata dejansko odprejo le, ko je potrebno in to le za kratek čas, saj avtomatizacija predvidi optimalno porabo časa za prehod, kljub vsemu pa z maksimalno varnostjo.
 
 
Avtomatska vrata delujejo nemoteno tudi v primeru izpada električnega toka.

Galerija: